Automata kerti öntözőrendszer tervezés és kivitelezés

Automata kerti öntözőrendszer tervezés és kivitelezés

Napjainkban az igényes, ápolt kertnek elengedhetetlen feltétele az automata ÖNTÖZŐRENDSZER, a megfelelő ÖNTÖZÉSTECHNIKA.

A jól átgondolt öntözőrendszer tervezés és az öntözőrendszer kiépítése segítségével mindazonáltal, hogy jelentős mennyiségű vizet tudunk megspórolni, sokkal hatékonyabban is lehet locsolni.

Nem kell órákon keresztül locsolnunk, a locsoló rendszer jókor és észrevétlenül működik: mire felkel a nap, szigorú pontossággal megöntözi a kertet. Távollétünkben is számíthatunk rá: szabadságunk ideje alatt is megbízhatóan végzi a feladatát. 

Melyiket válasszam?

A piacon lévő rengeteg termék közül választani nagyon nehéz. Merthogy az öntözőberendezés nem pusztán csövek és szórófejek halmaza, hanem egy „élő” hidraulikai vázra épített szerkezet, melyben minden alkatrésznek megvan a maga szerepe.

Hívjon minket bizalommal és segítünk! INGYENES felmérést biztosítunk Önnek, ezt követően megtervezzük a rendszert. Az elkészült terv alapján megépítjük az öntözőrendszert és pontosan beállítjuk a hatékony működés érdekében, illetve Önt is megtanítjuk a használatra. A kiváló minőség és megbízhatóság miatt Hunter típusú rendszereket használunk.

Automata öntözőrendszer tervezés

A Saca Kert vállalja magánkertek, lakóparkok, cégek, üzemek, közterületek automata öntözőrendszerének megtervezését. Legyen az már meglévő kert, vagy újépítésű kert, telepíthető egy új öntözőrendszer a területre. Cégünk a Hunter márka termékeivel dolgozik, mely az évtizedek során bizonyította magas minőségét és megbízhatóságát az ügyfelek körében.

Az öntözőrendszer tervet, csak precíz mindenre kiterjedő felmérés, vagy kész kertépítési terv alapján lehet elkészíteni erre specializált számítógépes program segítségével.

A tervezés folyamata:

 1. Helyszín megtekintése az adatok rögzítése
  • vízvétel helye
  • vízmennyiség és nyomás mérése, paraméterek meghatározása
  • a terület fekvése az árnyékos részek feltüntetése
  • az öntözés vezérlő és eső érzékelő leendő helyének a meghatározása
  • áramvételi lehetőségek
 2. Pontos mindenre kiterjedő helyszínrajz készítése /esetleg fotók /. A helyszíni felmérést is gyakran egyből számítógépre visszük, így az esetleges hibák helyben leellenőrizhetőek, kiküszöbölhetőek
 3. Tervezés, kivitelezési árajánlat

Szakmai garanciát vállalunk minden általunk tervezett komplett öntözőrendszerért! Bízza szakemberre kertje Öntözőrendszerének tervezését és megépítését!

Mi így dolgozunk:

01

Tervezés
Előzetes felmérés alapján tervet készítünk, mely tartalmazza a pontos anyagkiírást és a számítógéppel elkészített tervrajzot is.


02

Kivitelezés
Az elkészült terv alapján nagy gondossággal és szakértelemmel telepítjük, üzembe helyezzük és felprogramozzuk a rendszert.


03

Karbantartás
Az átadást követően mi nem hagyjuk magukra ügyfeleinket. Szükség esetén a tavaszi indításnál, az év közbeni karbantartásnál és a téliesítésnél is segítünk.


Kapcsolat

Kapcsolat

Érdeklődsz szolgáltatásaink iránt?
Írj nekünk üzenetet!