Garancia

Webáruházunkban forgalmazott termékekre az Általános szerződési feltételekben is rögzítettek szerinti jótállás (garancia) vonatkozik. A jótállási jogok érvényesítéséhez kérjük figyelj arra, hogy helyesen kitöltött érvényesített jótállási jeggyel rendelkezzen a megvásárolt termék. A jótállás időtartama az adott termék leírásánál, illetve a jótállási jegyen feltüntetésre kerül.

Amennyiben a megvásárolt termék a jótállás időtartama alatt meghibásodásra kerül, a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük keresd meg a legközelebbi szakszervizt. A szervizbe vidd magaddal a termék mellett a számlát és a jótállási jegyet is.

Bestway

1+2 év garancia:

A Bestway 1 év jótállást vállal a vízforgatókra és a 10.000Ft feletti értékű elektromos eszközökre. A medencetestre, annak kiegészítőire, tartozékaira és a 10.000Ft alatti értékű elektromos eszközökre 2 év szavatosságot vállal, melynek első 6 hónapjában cseréli garanciálisan a terméket.

Egyes termékek, illetve a medencék és azok bizonyos kellékei nem sorolhatóak a tartós fogyasztási cikkek közé, ezáltal ezen termékekre 10.000 Ft felett sem vonatkozik a kötelező 1 éves jótállás!

További info: https://bestway.info.hu/

Lay-Z-Spa

1+2 év garancia:

A Lay-Z-Spa 1 év jótállást vállal a vízforgatókra és a 10.000Ft feletti értékű elektromos eszközökre. A medencetestre, annak kiegészítőire, tartozékaira és a 10.000Ft alatti értékű elektromos eszközökre 2 év szavatosságot vállal, melynek első 6 hónapjában cseréli garanciálisan a terméket.

Egyes termékek, illetve a medencék és azok bizonyos kellékei nem sorolhatóak a tartós fogyasztási cikkek közé, ezáltal ezen termékekre 10.000 Ft felett sem vonatkozik a kötelező 1 éves jótállás!

További info: https://bestway.info.hu/

Pontaqua

6-12 hónap garancia

  • Fémfalas medencék – nem tartós fogyasztási cikk, 6 hónap garancia
  • Famedencék – nem tartós fogyasztási cikk, 6 hónap garancia
  • Szivattyúk – tartós fogyasztási cikk
  • Hőszivattyúk – tartós fogyasztási cikk
  • Szolártakarók – nem tartós fogyasztási cikk, 6 hónap garancia
  • Porszívók – nem tartós fogyasztási cikk, de cégünk vállal rá 1 év önkéntes garanciát
  • Sóbontók – nem tartós fogyasztási cikk, de cégünk vállal rá 1 év önkéntes garanciát
  • UV fertőtlenítők – nem tartós fogyasztási cikk, de cégünk vállal rá 1 év önkéntes garanciát

A tartós fogyasztási cikkekre a jogszabály szerint ártól függően változó, sávos jótállási idő érvényesül.

Ha a nálunk vásárolt Pontaqua termék a jótállási időn belül meghibásodik, kérjük írjon nekünk az info@saca-kert.hu email címünkre és mi minden segítséget megadunk a Pontaqua garanciális ügyintézéshez!

Hunter

A Hunter Industries Incorporated („Hunter”) normál használat mellett a gyártás keltétől számított két (2) éves jótállást vállal a következő termékekre: PGP-ADJ®, PGJ, MP Rotator család, PS szórófejcsalád, PS-Ultra szórófejcsalád, Eco-Rotator szórófejcsalád, SRS, Pro-Spray®, Spray fúvókák, PCN, PCB, AFB, HPV, PGV mágnesszelepcsalád, Pro-ASV, SRV, SRC, XC vezérlőcsalád, Pro-C vezérlőcsalád, SRR, ROAM, SVC, WVP, WVS, MP Rotator, PLD, PACZ, PCZ, AVB, PSR, HCV. SJ, HFT, SBE, RZWS, ET System, Roam, Solar-Sync, anyaghiba vagy megmunkálási hiba okozta meghibásodás esetén. A Hunter normál használat mellett a gyártás keltétől számított három (3) éves jótállást vállal a PGP Ultra szórófejcsaládra anyaghiba vagy megmunkálási hiba okozta meghibásodás esetén. A Hunter normál használat mellett a gyártás keltétől számított egy (1) éves jótállást vállal az SRM szórófejcsaládra, a mikroszórófejekre és a sugaras mikroöntöző csepegtetőkre anyaghiba vagy megmunkálási hiba okozta meghibásodás esetén. A Hunter normál használat mellett a gyártás keltétől számított öt (5) éves jót állást vállal a következő termékekre: Institutional Spray, G szórófejek, MPR-40 szó ró-fejházak, I-20 Ultra, I-25, I-35, I-40, I-60, I-90, az ICC és ACC vezérlőkre, ICD dekóderekre, az ICR távvezérlőre, az IMMS™ vezérlőközpontra, mikrokapcsolós érzékelőkre, HQ, ICV műanyag és IBV sárgaréz szelepekre, ICZ és PLD idomokra anyag hiba vagy megmunkálási hiba okozta meghibásodás esetén. Amennyiben egy Hunter termék az érvényes jótállási idő alatt meghibásodik, a Hunter dönti el, hogy kicseréli vagy megjavítja a hibás terméket vagy alkatrészt. Ez a jótállás nem terjed ki a Hunter termékek azon javításaira, beállításaira vagy cseréjére, amelyek a termék helytelen használatából, átalakításából, módosításából, gondatlanságból, beavatkozásból vagy a termék helytelen beépítéséből és / vagy karbantartásából erednek. Ez a jótállás csak a Hunter termék eredeti telepítőjét illeti meg.

Ha a nálunk vásárolt Hunter termék a jótállási időn belül meghibásodik, kérjük írjon nekünk az info@saca-kert.hu email címünkre és mi minden segítséget megadunk a Hunter garanciális ügyintézéshez!

Hayward

Valamennyi HAYWARD termékre a vásárlástól számított 2 éves garanciaidő érvényes gyártási hiba vagy anyaghiba esetén. A jótállási igényt a vásárlást igazoló bizonylattal együtt kell feltüntetni, melyen a vásárlás dátuma szerepel. Ezért javasoljuk, hogy tartsa meg a számlát. A HAYWARD garancia a hibás termékek javítására vagy cseréjére korlátozódik, feltéve, hogy azokat normál körülmények között használták! a használati útmutatóban megadott irányelveknek megfelelően, és feltéve, hogy a termékeket semmilyen módon nem változtatták meg, és feltéve, hogy azokat kizárólag HAYWARD alkatrészekkel használták. A garancia nem terjed ki a fagy és a vegyi anyagok okozta károkra. Az egyéb költségek (szállítás, munkabér stb.) Nem tartoznak a garancia hatálya alá. A HAYWARD nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, amely a termék helytelen telepítéséből, helytelen bekötéséből vagy helytelen működéséből ered. A garancia igényléséhez és a termék javításának vagy cseréjének igényléséhez kérjük, forduljon kereskedőjéhez. Előzetes írásbeli jóváhagyás nélkül nem fogadhat gyárunk visszaadott berendezést. A garancia nem vonatkozik a kopó alkatrészekre.

Ha a nálunk vásárolt Hayward termék a jótállási időn belül meghibásodik, kérjük írjon nekünk az info@saca-kert.hu email címünkre és mi minden segítséget megadunk a Hayward garanciális ügyintézéshez!