Házhozszállítás

Házhozszállítás

Házhozszállítás futárszolgálattal

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal, normál méretű Kis és Nagy csomagok esetén. A Túlméretes illetve a Raklapos szállítású termékek speciális, erre szakosodott szállítócéggel kerülnek kiszállításra.

Csomag típusaTermék súlyaSzállítási költség
Kis csomag0,1 kg – 20 kg1 990 Ft
Nagy csomag20,1 kg – 40 kg 3 990 Ft
Túlméretes40,1 kg80 kg 9 990 Ft
Raklapos80,1 kg fölött 13 990 Ft
Minden esetben feltüntetjük a kosár és a pénztár oldalon az aktuális és pontos szállítási költséget.

Minden termékünk adatlapján a “Szállítási információk” részben megtalálható, hogy az adott terméknek mekkora a súlya, illetve az is, hogy ebből adódóan melyik csomagtípusba sorolandó. Amennyiben több terméket raksz a kosárba, úgy azok súlyai összeadódnak és a fenti táblázat alapján automatikusan számítódik kiszállításuk.

Utánvét kezelési költség

Utánvétes fizetési mód esetén 590 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra. A végső fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik. Az utánvéttel rendelt csomagokat végösszegét a kézbesítéskor a futárnál tudod kifizetni készpénzben, illetve bankkártyával maximum 500 000 Ft értékig.

Egyéb szolgáltatások

A futárcég a kézbesítésről SMS-t és Email-t is küld, melyért külön díjat nem számolunk fel. Bármilyen a szokásostól eltérő igényed van a kézbesítéssel kapcsolatban, kérjük jelezd nekünk és mi mindent megteszünk, hogy teljesítsük azt! Előre meghatározott időpontra sajnos nem tudunk szállítani!

Szállítási idő

A szállítási idő függ a termékek elérhetőségétől, a választott szállítási módtól és a fizetési módtól is. Normál esetben a kézbesítés a rendelés leadásától számítva 3-6 munkanap alatt megtörténik. Ettől eltérő esetek persze előfordulhatnak, de természetesen mindig igyekszünk pontos tájékoztatást adni a rendelés állapotát illetően. A csomagokat hétfőtől péntekig veszi fel tőlünk a futárcég, melyeket ezek után 1-2 napon belül kézbesít.